PAJULAHTI 2

Kahdeksas viikko palvelusta lähti käyntiin maanantaina pajulahdessa. Viikon aikana pääsimme ensimmäistä kertaa kunnolla oman lajiharjoittelun pariin. Haulikkoampujien osalta se tarkoitti matkustamista Orimattilaan ja Lopelle. Lajiharjoittelun lisäksi viikon aikana meillä oli muutakin urheilullista aktiviteettia. Itselläni viikon ohjelmistoon kuului uintitesti ja muut kuntotestit, jotka olivat suorittamatta, johtuen sairastelusta edellisellä Pajulahti viikolla.

Maanantaina lähdettiin heti lounaan jälkeen orimattilaan ampumaan. Muuten maanantai meni ihan leppoisasti. Vahingossa skipattiin iltavenyttely pienen aikataulu härdellin vuoksi. Ammuimme kaksi päivää Orimattilassa ja toiset kaksi päivää Lopella. Ammunta kulki suhteellisen hyvin ja treenipäivät olivat onnistuneita. Päästiin treenaamaan erilaisissa sääolosuhteissa, mikä on sinällään hyvä juttu.

Muina aktiviteetteinä meillä oli sulkapalloa ja yhtenä iltana oli lihaskuntotreeni. Lihakset saatiin kivasti jumiin, siitä olikin hyvä lähteä suorittamaan lihaskuntotestejä.

En voi sanoa olevani tyytyväinen kuntotestien tuloksiin, varsinkin cooperi jäi harmittamaan todella paljon. En tiedä mistä syystä, mutta sykkeeni olivat jo heti 100 metrin jälkeen yli 170 ja niillä sitä mentiin 12 minuuttia hammasta purren. Eipä tästä auta ku lähteä kasvattamaan kuntoa. Kuntotesteihin kuului myös punnerrukset, istumaan nousut ja vauhditonpituus.

Viikko oli kokonaisuudessaan onnistunut ja oli mukava olla taas pajulahdessa viettämässä vähän toisenlainen viikko. Viikonlopun vapaat menivät lepäillessä. Ja näin vanhempia sekä isosiskoani. On hieno nähdä miten iskä on edelleen todella innoissaan tästä minun armeijan käymisestä. Iskältä tulee tarinaa omasta armeija ajasta, onhan meillä yhteistä juteltavaa, kun iskä saanut vähän samankaltaista koulutusta aikoinaan immolassa.

Torstai aamuna meitä odotti vähän normaalista poikkeava aamureippailu, kun pääsimme pulahtamaan järveen. Voin kertoa, että olihan se suhteellisen kylmä kokemus. 

P-KAUDEN VIIMEINEN VIIKKO

Oli mukava tulla kasarmille reilun viikon tauon jälkeen. Ensi viikko onkin p-kauden viimeinen, jonka jälkeen alkaa uudet haasteet. Alkava viikko menee pitkälti valaan harjoitellessa. Torstaina on itse vala, jonka jälkeen päästään lähtemään kolmen päivän vapaille.

Innolla uuteen viikkoon, kirjoittelen taas kunhan kerkiän 🙂 Hyvää alkavaa viikkoa! 

-Heidi 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.