LOMILLE MARS

Viikko 2

Kaksi viikkoa kulunut Santahaminassa ja arki alkaa pikkuhiljaa tuntumaan jo suhteellisen tutulle. Toisella viikolla oppitunteja on ollut vähemmän ja ollaan opeteltu ampumista, aseen turvallista käsittelyä ja sen huoltamista. Keskiviikko ja torstai päivät menivät ampumaradalla. En ollu erityisen hyvä ampumaan, mutta kyllä sitä tauluun osui kuitenkin. Ehdottomasti hankalinta oli makuulta ampua vaikka luulisi, että se olisi kaikista helpointa.

Illat ovat menneet pitkälti huilaillessa ja korttia pelatessa. Muutaman kerran on tullut käytyä sotkussa. Tämän toisen viikon aikana olen paremmin tutustunut palvelustovereihin, alan jo pikkuhiljaa muistamaan nimeltä omia joukkuelaisia. Ensi viikolla meillä on edessä ensimmäinen metsäreissu eli majoitusharjoitus, ihan kiva päästä pitkästä aikaa nukkumaan telttaan.

Ekat lomat

Lomille mars komennon myötä lähdettiin perjantaina viettämään ensimmäisiä viikonloppuvapaita. Poikkeuksellisesti osa meistä ampujista lähti lomille jo klo 15. Meillä oli nimittäin liiton kuntotestit perjantaina ja lauantaina kisakalliossa. Lisäksi lauantai iltana oli grande finale gaala ilta, jossa palkittiin kauden parhaita urheilijoita ja muita toimijoita, kuten valmentajia. Itse sain palkinnon skeetin rankingin voitosta. Tämä vuosittain järjestettävä gaala on muuten aika lailla ainut kerta vuodessa, milloin minut näkee korkokengissä ja mekossa.

Skeetin ranking voittajat 2018

 

Kuntotesteissä olin positiivisesti yllättynyt siitä, että hapenottokyky on kasvanut huimasti viime vuodesta. Lisäksi painoa on tippunut ja vielä nimenomaan rasvaa on lähtenyt. Yläkropan voimatasot eivät ole kyllä hyvällä tasolla, eikä myöskään keskivartalon lihaksisto. Tietää ainakin mitä treenata. Viikonloppu oli kaiken kaikkiaan hyvä ja oli kiva olla taas viettämässä aikaa ampumaurheilijoiden parissa.

Tänään on paluu takasin santikseen ja itse ajattelin mennä ihan hyvissä ajoin takaisin. Kerkeää vähän rauhoittua ja valmistautua uuteen viikkoon.

Hyvää tulevaa viikkoa kaikille!

-Heidi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.